PDA

View Full Version : Shortcut Cannot Rename Error


kmajor
11-01-2004, 10:36 AM
I want to create a program folder, program sortcut, and a desktop shortcut. In my case all of these items have the same name but are in different locations. However when I create them I see this error...

Cannot rename myProg. A shortcut with the name you specified already exists. Specify a different folder name.

However, SB5 then proceeds to create the item, but I cannot seem to change it later.

Thanks!
Kelly E Major

gspillane
11-01-2004, 06:46 PM
Hi Kelly,

I can't reproduce your reported behaviour. Does your shortcuts window look like this:
http://www.datadownunder.com.au/Shortcut.jpg

Best Regards,
Geoff Spillane
Data Down Under

linder
11-01-2004, 11:54 PM
Kelly and Geoff,

Interesting! We changed some code in this function in the latest build. Could you please send me a demo project?

Thank you!

linder
11-03-2004, 04:11 AM
Kelly,

I cannot reproduce this with the latest build #939 :-(

Do you have build #939 or an older beta release?

Thanks,

sphair
11-03-2004, 06:31 AM
This bug is reproducable with build 939:

- Start a new project.
- Add a new Shortcut under Start Menu->Programs with default values and without changing anything.
- Double click Shortcut Text to get the Properties.
- Click OK.
- Message "Cannot rename New Shortcut 1: A shortcut with the name you specified already exists. ...."

linder
11-03-2004, 07:58 AM
We can reproduce this now, thank you. Item is in review.

Thanks,

linder
11-03-2004, 08:15 AM
Fixed!

Thank you.