PDA

View Full Version : Checkbox values


Arnor
12-04-2004, 01:11 PM
Hi Friedrich,

I created a variable called %RUNPROGRAM% On the Finish dialog I added a checkboxID of #DLG_FINISH_LAUNCH# and set it to store the results in %RUNPROGRAM%

In the script editor I added:

If %RUNPROGRAM% Equals "1" Then
Run Program %_SB_INSTALLDIR%\MyProgram.exe
End

This is at the very end, after the Loop Wizard/End structure.

I get the checkbox on the Finish, but nothing happens. I can't find anything in the help (not much there yet I know<g>) about how to detect true/false values from checkboxes. I've tried True also, but that didn't work either.

I got the hyperlink to work just fine:)

BTW: Will we have direct access to the script files? Meaning being able to edit them outside of the SB5 IDE?

Best regards,

Arnor
12-04-2004, 04:16 PM
Hi Friedrich,

Ok, I've figured out that NOT EQUAL TO 0 works for checking if it's on. It seems that the value of the checkbox when on is 1,000,000,000 rather than 1 and the value of it when off is 0,000,000,000 which is still equal to zero :D

Best regards,

linder
12-05-2004, 05:25 AM
Hi Arnór,

Documentation is under heavy development :)

Please see the "Run Checkbox Demo 1.sb5" demo script located in the EXAPLES folder.

To handle checkboxes, please use "Equals 1 on Position" instead of "Equals".

Does this help?

Thanks,

linder
12-05-2004, 05:53 AM
Arnór,

BTW, we have to use "Equals 1 on Position" because multiplecheckboxes are possible :)

Unregistered
12-05-2004, 09:07 AM
Hi Friedrich,

That will work - just fumbling through as I don't know what I'm doing<g>

Best regards,

linder
12-05-2004, 09:09 AM
<G> I know. Working hard on the documentation... :)