PDA

View Full Version : SB5 in production


NewsArchive
01-22-2005, 09:04 AM
[Wednesday, January 19, 2005 12:25 AM]

Hi,

So the question is: is it good idea to use current version of SB5 in
production ?


--
Best regards,
Ingasoftplus

NewsArchive
01-22-2005, 09:05 AM
[Wednesday, January 19, 2005 3:05 AM]

I don't have the current version, but I've been in production for about 2
months.

Jack T.

NewsArchive
01-22-2005, 09:05 AM
[Wednesday, January 19, 2005 9:14 PM]

Hi Jack,
> I don't have the current version, but I've been in production for about 2
> months.

thanks!

NewsArchive
01-22-2005, 09:06 AM
[Wednesday, January 19, 2005 5:12 PM]

Hi Ingasoft,

>So the question is: is it good idea to use current version of SB5 in
>production ?

I have had SB5 installs in production for over a month. No problems.

Best regards,

Arnór Baldvinsson
Icetips Software

NewsArchive
01-22-2005, 09:06 AM
[Wednesday, January 19, 2005 9:14 PM]

Hi Arnor,

> I have had SB5 installs in production for over a month. No problems.

thanks!