PDA

View Full Version : Str Error


NewsArchive
02-01-2005, 02:26 AM
[Monday, January 31, 2005 4:52 AM]

Fredrich,

For some reason I'm getting the Str Err. Image attached.

Thanks,
Faron Dunn

NewsArchive
02-01-2005, 02:26 AM
[Monday, January 31, 2005 4:59 AM]

Fredrich,

I removed the fonts that I was installing, and the error went away?

Faron

NewsArchive
02-01-2005, 02:26 AM
[Monday, January 31, 2005 10:14 AM]

Faron,

First of all, please use "Project|Update String Resources..." to update the
string resources in your SB5 script!

Are you installing the font(s) into the standard Windows font folder?

Thanks,
Friedrich

--
Friedrich Linder
www.lindersoft.com
Fax: 1.954.252.3910

NewsArchive
02-01-2005, 02:27 AM
[Monday, January 31, 2005 11:26 AM]

Faron,

Seems to be a regression. This item is in review. Thanks for your report.

Friedrich

--
Friedrich Linder
www.lindersoft.com
Fax: 1.954.252.3910

NewsArchive
02-01-2005, 02:27 AM
[Monday, January 31, 2005 11:42 AM]

Fixed. Thank you.

--
Friedrich Linder
www.lindersoft.com
Fax: 1.954.252.3910

NewsArchive
02-01-2005, 02:28 AM
[Monday, January 31, 2005 11:54 PM]

Thank you

Faron Dunn