PDA

View Full Version : SetupBuilder 5 Developer Edition (#1033) WebUpdate


NewsArchive
02-01-2005, 02:30 AM
[Monday, January 31, 2005 6:47 PM]

SetupBuilder 5 Developer (#1014, #1019, #1021, #1022, or #1030) Users,

Please click "Check for Updates..." from within your SB5 IDE. The WebUpdate
process should patch your SB5 version to build 1033.

This time we are testing the "Dynamic WebUpdate" feature. The SB5 Dynamic
WebUpdate image can retrieve just the pieces needed for the user's specific
requirements. Users will benefit from reduced download time.

We have used the SB5 "Auto Update Scan Wizard" (will be available within
the next few days) to generate the Dynamic WebUpdate image!

The full password protected install (code signed SB5 installer) is also
available: http://www.lindersoft.com/sb5/sb5_1033_Dev.exe

----------------------------------------------------------------------------

- SetupBuilder 5.0 Build 1033 January 31, 2005)

Features/Improvements/Fixes/Workaround/Changes/Notes:

IMPROVEMENT: Ctrl-S hot key combination saves the project
IMPROVEMENT: Ctrl-O hot key combination opens the project
IMPROVEMENT: Compiler can detect missing files
IMPROVEMENT: Add "Features Demo.sb5" script
IMPROVEMENT: Add "Check File (CRC)" Replacement Option to the File
Properties dialog
FIX : Creating a new project reported a "cannot open file" error
FIX : The "Filter" option in the Dynamic and Static Scan Wizard
caused a "buffer overrun" or GPF
FIX : Compiler did not process compiler variables in the setup
executable name
FIX : Compiler was unable to link background bitmap
FIX : Possible variable resolving problem
FIX : Background Text support font styles and effects was not
working as expected
CHANGE : Add optimized code to solve the Clarion 6.1 toolbar repaint
problem
CHANGE : New code to detect Windows fonts folder
CHANGE : Add optimized replace file checking code

----------------------------------------------------------------------------

--
Friedrich Linder
www.lindersoft.com
Fax: 1.954.252.3910

NewsArchive
02-01-2005, 02:30 AM
[Monday, January 31, 2005 7:17 PM]

Update was smooth. Didn't ask for registration number this time.
New project doesn't complain about missing file.
Fonts work great! :-)
Bitmap still doesn't :-(
Ctrl+S is a nice convenience. Now how about a single hotkey for
save-and-compile-and-test :-)

Jane

NewsArchive
02-01-2005, 02:31 AM
[Tuesday, February 01, 2005 8:31 AM]

Jane,

Thank you!

Hmm, bitmaps work fine here :-( See screenshot. Could you please send me a
small demo script (with bitmap)?

Thanks,
Friedrich

NewsArchive
02-01-2005, 02:31 AM
[Tuesday, February 01, 2005 9:44 AM]

Jane,

Thank you for the demo. It works fine in our older projects but fails when
creating new projects. This item is in review. Thanks for your report!

Friedrich

--
Friedrich Linder
www.lindersoft.com
Fax: 1.954.252.3910

NewsArchive
02-01-2005, 02:31 AM
[Monday, January 31, 2005 7:33 PM]

Friedrich,

Worked fine for me. I noticed the download still says
c:\sb5_1033_Dev.exe (or something like that)--it goes by so quickly hard
to see :-)
--
********************************************
Who: L Jack Wilson

NewsArchive
02-01-2005, 02:32 AM
[Monday, January 31, 2005 7:34 PM]

Worked a treat!

--
Russ Eggen
www.radfusion.com

NewsArchive
02-01-2005, 02:32 AM
[Monday, January 31, 2005 9:09 PM]

Worked well. I went from 1021.

NewsArchive
02-01-2005, 02:33 AM
[Monday, January 31, 2005 9:28 PM]

I tried to update from within but ...

;-(

Sim

NewsArchive
02-01-2005, 02:34 AM
[Monday, January 31, 2005 11:35 PM]

Friedrich,

Updated from SB5 Dev #1030 to #1033 - no problems, thank you.

David

NewsArchive
02-01-2005, 02:34 AM
[Tuesday, February 01, 2005 1:43 AM]

Worked like a charm!

NewsArchive
02-01-2005, 02:34 AM
[Tuesday, February 01, 2005 5:09 AM]

Absolutely no problems.

Best Regards,
Geoff Spillane

NewsArchive
02-01-2005, 02:35 AM
[Tuesday, February 01, 2005 9:04 AM]

Hi Friedrich,

Upgrade from 1030 but got the following errors.

See screenshots.

Regards

Johan de Klerk

NewsArchive
02-01-2005, 02:35 AM
[Tuesday, February 01, 2005 10:24 AM]

Hi Johan,

Could you please try it again? It's a WinSock 10093 error (Winsock not
initialized).

Thanks,
Friedrich

--
Friedrich Linder
www.lindersoft.com
Fax: 1.954.252.3910

NewsArchive
02-01-2005, 04:38 AM
[Tuesday, February 01, 2005 10:58 AM]

Hi Friedrich,

Still does the same.

Regards

Johan de Klerk

NewsArchive
02-01-2005, 04:39 AM
[Tuesday, February 01, 2005 11:36 AM]

Hi Johan,

Hmm, our HTTP server seems to send a "connection close" to the installer.
This item is in review.

Thanks,
Friedrich

--
Friedrich Linder
www.lindersoft.com
Fax: 1.954.252.3910

NewsArchive
02-01-2005, 04:40 AM
[Tuesday, February 01, 2005 12:42 PM]

Hi Johan,

Could you please try it again? I have uploaded a new web image.

Thanks,
Friedrich

--
Friedrich Linder
www.lindersoft.com
Fax: 1.954.252.3910

NewsArchive
02-03-2005, 01:54 AM
[Tuesday, February 01, 2005 4:50 PM]

Jane,

Bitmap FIXED now ;-)

Friedrich

--
Friedrich Linder
www.lindersoft.com
Fax: 1.954.252.3910

NewsArchive
02-03-2005, 01:55 AM
[Wednesday, February 02, 2005 6:48 AM]

Hi Friedrich,

Same error.

Regards

Johan de Klerk