PDA

View Full Version : Creating shortcuts


GordonHolfelder
05-31-2005, 05:51 PM
When creating a shortcut and browsing to the target, any sub-folders created in the feature are not available so that the exe can be found. I can manually enter the path though.

Thanks,
Gordon

linder
06-01-2005, 02:49 AM
Gordon,

I cannot reproduce this with #1151. I have added a sub-folder to your UtilityBilling_Itron feature. Then I created a shortcut and I see the following in the Browse For File... dialog (see screenshot).

Are you able to reproduce it at will?

Thanks,

GordonHolfelder
06-01-2005, 08:19 AM
No I cant reproduce. Maybe it was to late and my eyes weren't seeing the feature correctly. Sorry about that one.

Gordon