PDA

View Full Version : Make company name optional in user info dialog?


PascalR
03-19-2004, 09:07 AM
Can I make the company name optional in the standard user information dialog in version 5?

Pascal

linder
03-19-2004, 09:10 AM
Can I make the company name optional in the standard user information dialog in version 5?

Pascal
Yes! :)

Unregistered
03-04-2005, 02:10 PM
Can I make the company name optional in the standard user information dialog in version 5?

Pascalyes